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I would like to review with your office the possibility of

to deploy up to 40 such vehicles, as wel] ag additional medium duty as infrastructure
We would appreciate your assurance that credits would apply under regulation 2357 22

BOIACT to qualify for this tax credit, the equipment used to modify a standard diesel vehicle to a
G vehicle must qualify as clean-burning motor vehicle fuel property as defined in 68 O.S.
§235 7.22(B)(1). Clean-burning motor vehicle fuel property is defined as equipment installed to
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modify or retrofit any vehicle propelled by gasoline or diesel fuel. According the OAC 710:50-15-
81, no qualified establishment, nor its contractors or subcontractors, that has received or is
receiving an incentive payment pursuant to Section 3601 et seq. of the Oklahoma Statutes,
(Oklahoma Quality Jobs Program Act), or Section 3901 ét seq. of the Oklahoma Statutes, (Small
Employer Quality Jobs Program Act), shall be eligible to receive the credit for qualified clean-
burning motor vehicle fuel property in connection with the activity and establishment for which
incentive payments have been, or are being received. ‘

As long as the equipment is new and has not been previously used to modify or retrofit any
vehicle propelled by gasoline or diesel fuel, equipment used to modify a standard diesel vehicle to
a CNG vehicle does qualify as clean-burning motor vehicle fuel property. Pursuant to 68 O.S.
§2357.22(E)(1), fifty percent (50%) of the cost of the qualified clean-burning motor fuel property
may be claimed as a credit against income tax imposed by 68 O.S. §2355. There is no limit to the
number of vehicles that may be converted.

This response applies only to the circumstances set out in your request dated March 19, 2013.
Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling may be generally relied upon only by
the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been accurately and completely
stated, and that there has been no change in applicable law.

Please be advised that the issuance of this ruling does not preclude the Oklahoma Tax Commission
from conducting an audit or examination under 68 Okla. Stat. §206 of any report or return claiming a
credit for the transactions outlined in this letter ruling. The Commission reserves the right to issue
any assessment, correction, or adjustment authorized under 68 Okla. Stat. §221.

If I can be of further assistance, pleése feel free to call me at (405) 521-3133.

Sincerely,
OKLAHOMA TAX COMMISSION

MALEHY,

Michael C. Kaufidann
Tax Policy Analyst



