
TAX POLICY DIVISION
RICK MILLER, DIRECTOR

November 08, 2012

RE: Sales Tax Inquiry; LR -12 -093

Dear

MMISSION
PHONE( 405) 521 -3133

FACSIMILE ( 405) 522 -0063

Based on my understanding, your company, 
makes and installs signs and currently holds Oklahoma sales tax permit number For the
sign and installation you bill your customer a lump sum and collect sales tax thereon. 

Vendors who hold a valid Oklahoma sales tax permit may purchase exempt from sales tax, items
to be resold to their customers. 68 O. S. § 1357(3). A vendor, holding a sales tax permit, may
purchase concrete for resale, exempt from sales tax, for use in erecting a sign, since the
purchaser will bill the concrete to its customer and add sales tax on the charge. 

Under the described circumstances, pursuant to its sales tax permit, can
purchase for resale the concrete to install/ erect signs for its customers exempt from sales tax. 

Should you have any questions, you may contact me at (405) 521 -3133

This response applies only to the circumstances discussed in the request of November 6, 2012. 
Pursuant to Oklahoma Administrative Code Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be
generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts
have been accurately and completely stated, and there has been no change in applicable law. , 

Sincerely, 

OKLAHOMA TAX COMMISSION

Marc Morrison

Tax Policy Analyst

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD • OKALHOMA CITY , OKLAHOMA 73194

IT IS OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH QUALITY SERVICE ANB FAIR ADMINISTRATION


