This response applies only to the circumstances discussed in your request of April 21, 2011.
Pursuant to Oklahoma Administrative Code Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling may be
generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts
have been accurately and completely stated, and there has been no change in applicable law.

Sincerely,

OKLAHOMA TAX COMMISSION
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Brenda J. Sullivan
Tax Policy Analyst




