
MMISSION
PHONE ( 405) 521 -3133

FACSIMILE ( 405) 522 -0063

Re: LR -11 -015

Dear

This is in response to your request for a ruling regarding the sales tax treatment of sales of paper
products. Set forth verbatim are the facts presented in your correspondence of January 7, 2011
along with our response thereto. 

FACTS

provides janitorial services and sells paper products ( paper

towels, soap, etc. that is used at the companies location) to a company located Oklahoma. 
When speaking with a representative at Oklahoma Department of Revenue, she insured
us that the paper products are taxable. The services and paper products are invoiced

separately, I asked her if she would be able to provide us with documentation that states
this and she referred us to the Tax Policy Department. 

RESPONSE

The sale of tangible personal property, unless specifically exempted by the provisions of the
Oklahoma sales tax code, is subject to the levy of sales tax. 68 O.S. § 1354(A)(1). " Tangible

personal property means personal property that can be seen, weighed, measured, felt, or touched
or that is in any other manner perceptible to the senses...." 68 O. S. § 1352(24). Paper products

fall within the definition of tangible personal property for sales tax purposes. Additionally, there
is no general sales tax exemption for the sale of paper products unless sold to an exempt entity. 
Since you did not indicate that your Oklahoma customer is sales tax exempt, 

should collect, report and remit sales tax on the separately itemized charges for
paper products invoiced its Oklahoma customer(s). 

This response applies only to the circumstances discussed in your request of January 7, 2011. 
Pursuant to Oklahoma Administrative Code Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be
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generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts
have been accurately and completely stated, and there has been no change in applicable law. 

Sincerely, 

OKLAHOMA TAX COMMISSION

i (ax

Brenda J. Sullivan

Tax Policy Analyst


