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December 9, 2010

Re: LR -10 -150 ( Sales Tax Inquiry) 

Dear

MMISSION
PHONE ( 405) 521 -3133

FAcsiMILE ( 405) 522.0063

I am writing this letter in response to your request regarding the sales tax treatment of charges
for digital music. Set forth verbatim are the facts presented along with the questions posed and
the response thereto. 

Facts: 

I have a client based in Springfield, Missouri that does business in the State of Oklahoma. 
Specifically, the portion of my client' s business in the State of Oklahoma that we have a question
about is a music delivery service in which my client installs receiving equipment at the
customer' s location, and music is thereafter streamed via satellite to that receiving equipment for
play in the customer' s place of business. This is the type of music you may hear walking down a
shopping mall or within any number of restaurants or other retail shops. 

My client seeks a written determination from the Oklahoma Tax commission answering the
question of whether the ongoing monthly charges to Oklahoma customers for delivery of this
digital music is subject to the Oklahoma Sales and Use Tax. It is my understanding that under
OAC 710: 65- 19- 156(b)( 6), that these charges are not subject to the Oklahoma Sales & Use Tax

as digitally - delivered music. We would appreciate receiving a written letter of determination on
this issue. 

Response: 

Charges associated with the delivery of digital music that is separately stated from the sale or
lease of tangible personal property are not subject to Oklahoma sales and use tax. However, any
sale or rental fees associated with the receiving equipment or any other type of tangible personal
property that you client installs at customer locations are subject to Oklahoma sales tax. 
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This response applies only to the circumstances discussed in your written request of July 26, 
2010. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter ruling may be generally relied
upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been
accurately and completely stated, and there has been no change in applicable law. 

Sincerely, 

OKLAHOMA TAX COMMISSION

Marc Morrison

Tax Policy Analyst


