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TAX PoLICY DivisioN
DAWN CasH, DIRECTOR

PHONE (405) 521-3133
FACSIMILE (405) 522-0063

OMMISSION

July 13, 2010

Re: LR-10-096; Sales Tax Inquiry

Dear Sir or Madam:

Please be advised that a vendor of prescription drugs is not required to obtain any

certificate from the purchaser in order to sale such drugs exempt from sales tax pursuant

to 68 O. S. § 1357(9) which exempts “sales of drugs sold pursuant to a prescription

written for the treatment of human beings by a personal licensed to prescribe the drugs...
Provided, the exemption shall not apply to over-the counter drugs.”

This response applies only to the circumstances discussed in your request of June 4,
2010. Pursuant to Oklahoma Administrative Code Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling
may be generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all
pertinent facts have been accurately and completely stated, and there has been no change
in applicable law.

Sincerely,

OKLAHOMA TAX COMMISSION

érenda J. Sullig

Tax Policy Analyst
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