TAX POLICY DIVISION

DAWN CaSH, DIRECTOR FACSIMILE (405) 522-0063

April 27,2010

Re: Qur file number LR-10-053

Dear

This letter ruling is in response to your request dated April 6, 2010, wherein you
posed a ruling request relating to the Oklahoma Drug Money Laundering and Wire
Transmitter Act (63 O.S. §2-503.1a et seq.). Following a verbatim restatement of the
facts as outlined in your letter, are the specific rulings requested and our responses
thereto.

As we discussed on the phone, we were hoping to get written confirmation that
our company is exempt from the fee imposed by the Drug Money Laundering
and Wire Transmitter Act. Our company does corporate foreign exchange; a
typical transaction is one of our customers (all of whom are based in the US,
and a handful of whom are in OK) needs to pay a bill denominated in a
Joreign currency and have the funds wired overseas. That customer will tell
us how much of the foreign currency they need, we will give them an exchange
rate, and then we will buy that foreign currency on the spot market from one
of our banking partners. Once our customer pays us the equivalent amount of
US dollars, we will wire the foreign currency to their beneficiary overseas.

Based on our business model, we believe the wire transmitter fee is not
applicable to us based on Title 710:95-15-4(a), which describes bill payment
services as one of the transactions to which the fee is not applicable. We
would appreciate it if you could confirm that the fee is not applicable to us.

Based upon the facts and other assertions contained in your April 6 request and
April 8 email, it is the ruling of the Tax Policy Division that the wire transmitter fee set
out in 63 O.S. §2-503.1j does not apply to bill payment service
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which is offered to customers exclusively by telephone or over the Internet and not
through authorized delegates or other physical locations of any kind in Oklahoma.

This response applies only to the circumstances set out in your request dated April
6, 2010, and follow-up email dated April 8, 2010. Pursuant to Commission Rule 710:1-
3-73(e), this Letter Ruling may be generally relied upon only by the entity to whom it is
issued, assuming that all pertinent facts have been accurately and completely stated, and
that there has been no change in applicable law.

Please be advised that the issuance of this ruling does not preclude the Oklahoma
Tax Commission from conducting an audit or examination under 68 Okla. Stat. §206 of
any report or return claiming a credit for the transactions outlined in this letter ruling. The
Commission reserves the right to issue any assessment, correction, or adjustment
authorized under 68 Okla. Stat. §221.

Sincerely,

Oklahoma Tax C ission

Lisa R. Haws
Tax Policy & Research Division




