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TAX POLICY DIVISION
DAWN CASH, DIRECTOR

April 6, 2010

MMISSION
PHONE( 405) 521 -3133

FACSIMILE ( 405) 5224 063

Re: Sales taxability of charges for conference registration; Our File No. LR -10 -052

Dear

I am writing in response to your request for a ruling regarding the sales taxability of conference
registration fees. It is my understanding based on our telephone conversation that the

conducts continuing education conferences for which a person may register for a
flat fee which includes conference access and meals. 

Conference registration fees do not constitute tangible personal property nor do sales of
conference admissions fall within one of the enumerated transactions subject to sales tax under
Section 1354 of Title 68 of the Oklahoma Statutes. Generally, purchases in Oklahoma of
tangible personal property or taxable services to provide goods and services to the conference
attendees are subject to sales tax. Likewise, use tax is due on tangible personal property when
purchased out -of -state and brought into Oklahoma for use or consumption. However, since sales

to the University of Oklahoma are exempt from the imposition of sales and use tax, no tax is due
on the purchase thereof. 

Sincerely, 

OKLAHOMA TAX COMMISSION
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Christy J. Caesar
Tax Policy Analyst

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD • OKLAHOMA CITY • OKLAHOMA 73194

IT IS OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH QUALITY SERVICE AND FAIR ADMINISTRATION


