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Re: LR-09-81; Sales taxation of concert tickets

Dear

This is in response to your request for clarification regarding the sales taxation of Concert Tickets
for an event to be held on Indian Tribal lands. Set forth verbatim are your facts and questions and

the response thereto. :

FACTS

We are respectfully requesting a clarification as to the sales taxation of Concert Tickets for an
event to be held on Indian Tribal lands, but sold by our company which has locations in Missouri,
Oklahoma and Arkansas. Sales of product on Tribal lands is tax exempt. We are a broker who
receives for example 50 tickets that we will sell for $50 each. We give all proceeds to the

tribe. We are then given a $1 commission per ticket for being the ticket agent. Missouri Sales tax
division told me that since the presentation was out of state that I did not have to collect Missouri
sales tax. I would like to do the same for sales from our Oklahoma and Arkansas stores. None of
our stores are on tribal lands although all Oklahoma stores are on PRIOR tribal reservations.
Please contact me if I can help explain better. Information as how to report these sales would also

be helpful.
RESPONSE

The location where a sale is sourced determines the taxes that are to be charged. Retail sales are
sourced in accordance with 68 O.S. § 1354.27 to the location where the purchaser or the
purchaser's donee receives the product. Oklahoma Administrative Code 710:65-18-2 provides
that "receive" and "receipt" does not include possession by a shipping company on behalf of the
purchaser. State and any applicable local sales tax should be collected, reported and remitted to
the Tax Commission on all sales sourced to Oklahoma.
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Copies of the referenced statutory and administrative rule provisions are attached.

This response applies only to the circumstances discussed in your request of May 29, 2009.
Pursuant to Oklahoma Administrative Code 710: 1-3-73(e), this Letter Ruling may be generally
relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been
accurately and completely stated, and there has been no change in applicable law.

Sincerely,

OKLAHOMA TAX COMMISSION

Brenda J. Sulliva/
Tax Policy Analyst




