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TAx POLICY DIvIsIaN
DAWN CASH, DIRECTOR ff

June 08, 2009

RE: LR -09 -078

Sales Tax

Dear

MMISS10
PHONE ( 405) 521 -3133

FACSIMILE ( 405) 522.0063

I am writing this letter in response to your request regarding sales tax on the sale of
medical records. 

Facts: 

You recently noticed on a billing that Oklahoma Sales Tax is being charged on copies
ofpatients medical records. 

Your Question: 

Is Oklahoma Sales Tax due on the sale or charge for copies of a patient' s medical
records? 

Our Response: 

Selling hard copies of a patient' s medical record is considered the sale of tangible
personal property and therefore subject to sales tax pursuant to Oklahoma Tax
Commission Rules 710:65 -19 -265 & 710: 65 -19 -259 ( copies have been enclosed for your
convenience). 

This response applies only to the circumstances discussed in your written request of
April 07, 2009. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter ruling may be

generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent
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facts have been accurately and completely stated, and there has been no change in
applicable law. 

Sincerely, 

Oklahoma Tax Commission

Marc Morrison

Tax Policy & Research Division


