
DAWN CASH, DIRECTOR
PHONE ( 405) 521 -3133

March 17, 2009

Re: LR -09 -009: Sales taxability of parking lot rentals

Dear

This is in response to your request for a clarification on taxable sales on parking lot rental
in Oklahoma with regard to sales and use tax. What follows is verbatim your facts and requested

ruling and our response thereto. 

Facts: 

The rental of parking lot spaces is not part of the office rental agreement. 

Questions: 

Does the rental of the parking lot spaces generate a taxable sale for OK sales and use tax
purposes? 

Our Response: 

Yes. Section 1354 (7) of Title 68 specifically levies a sales tax upon the service of
furnishing storage or parking privileges by auto hotels or parking lots. 

Questions: 

If the parking lot spaces were bundled with the office rental within the contract rental
agreement would the answer be different for purposes of OK sales and use tax? 

No. The charges attributable to the furnishing of parking lot spaces would be subject to
sales tax. 
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This response applies only to the circumstances discussed in your request of January 10, 
2009. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter ruling may be generally relied
upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been
accurately and completely stated, and there has been no change in applicable law. 

Sincerely, 

OKLAHOMA TAX COMMISSION

Brenda J. S/ 11i an

Tax Policy Analyst


