
TAX POLICY DIVISION
DAWN CASH, DIRECTOR

February 26, 2009

RE: LR -09 -007

Sales Tax

Dear

MMISSION
PHONE ( 405) 5213133

FACSIMILE ( 405) 522-0063

I am writing this letter pursuant to your request regarding Oklahoma Tax Commission
rule 710: 65 -7 -13 regarding vendor responsibilities. 

Question: 

Is the exemption given to qualified contractors dependent upon whether the materials

are delivered by the vendor or picked up by the contractor? 

Our Response: 

No, the sale is considered to be exempt so long as the contractor provides the vendor
with the appropriate documentation as provided in Oklahoma Tax Commission rule
710: 65 -7 -13 and not how the tangible property is delivered or transferred to the customer. 

This response applies only to the circumstances discussed in your written request of
January 07, 2009. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter ruling may be
generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent
facts have been accurately and completely stated, and there has been no change in
applicable law. 

Sincerely, 

Oklahoma Tax Commission

Marc Morrison

Tax Policy & Research Division

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD 6 OKLAHOMA CITY 0 OKLAHOMA 73194

IT IS OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH OVAILYY SERVICE AND FAIR ADMINISIRATION


