
TAZ POLICY DIVISION
DAWN CASH, DIRECTOR

July 21, 2008

RE: LR -08 -088

Sales Tax Inquiry

Dear

MMISSION
PHONE ( 405) 521 -3133

FACSIMILE ( 405) 522-M3

You have inquired if is responsible for

charging and collecting sales tax on its sale of titled motor vehicles coming off lease to
the lessee /purchaser and remitting on its tax return, or is the lessee /purchaser responsible
for paying tax when the vehicle is re- titled into their name? 

Our Response: 

The sale of motor vehicles is not subject to Oklahoma Sales tax, instead excise tax is
charged when the vehicle( s) are re- titled. I have attached Oklahoma Tax Commission

rule 710:65 -13 -30 for you to examine. 

This response applies only to the circumstances discussed in your telephone request of
June 26, 2008. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter ruling may be

generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent
facts have been accurately and completely stated, and there has been no change in
Applicable law. 

Sincerely, 

Oklahoma Tax Commission

Marc Morrison

Tax Policy & Research Division

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD • OKLAHOMA CITY • OKLAHOMA 73194

IT IS OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH DUALITY SERVICE AND FAIR ADMINISTRATION


