PHONE (405) 521-3133
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TAX PoLicY DIVISION
DAWN CaSH, DIRECTOR

June 26, 2008

Re:  Our file Number LR08-063; 501 (c ) 3 organization sales tax status
Dear

This is in response to your request for a letter ruling on the Sales/Use taxability of
peripheral paper and plastic supplies associated with incidental
food service that is provided with their child care services.

Please be advised that is considered to be rendering a
service rather than making sales of tangible personal property, i.e. food and beverages
and is regarded as the taxable consumer of all tangible personal property used in
providing incidental food and beverages with their child care services.

Therefore, is required to pay sales/use tax on its purchases
of peripheral paper and plastic supplies associated with its child care services.

This response applies only to the circumstances set out in your request of
December 31, 2007. Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73 (e), this Letter Ruling
may be generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all
pertinent facts have been accurately and completed stated, and that there has been no
change in applicable law. If I can be of further assistance, please feel free to contact me.

Sincerely,

Oklahoma Tax Comimission

oot f Lo ten
Brenda J. Sullivan
Tax Policy Analyst
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