
TAX POLICY DIVISION
DAWN CASH, DIRECTOR

Re: LR -08 -038

Dear

MMISSION
PHONE ( 405) 521 -3133

FACSIMILE ( 405) 522.0063

This is in response to your inquiry regarding your services of converting VHS
tapes to DVD. You stated " we don' t provide this service in- house; instead, we out - source

it to a third party vendor. Since we are being billed for a service in which we are
receiving tangible. personal property, is this service taxable? Since we are passing the
product on to our customer, should we give our vendor a resale certificate and collect the

tax from our customer ?" 

Please be advised that converting VHS tapes to DVD constitutes a sale of tangible
personal property and as such is subject to sales tax. As a vendor, you should provide a
resale certificate to the third party vendor referenced in your letter as a sale f6r resale and
thus collect the sales tax from your customer for remittance to the Oklahoma Tax
Commission. See Commission Rule 710: 65 -13 -200 and 710:65 -1 - 2 " defines tangible

personal property" @ www.oktax. state.ok.us. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of January
9, 2008. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be

generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent
facts have been accurately and completely stated, and that there has been no change in
applicable law. If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

Sincerely, 

OKLAHOMA TAX COMMISSION

13renda J. Su livan

Tax Policy Analyst

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD • OKLAHOMA CITY • OKLAHOMA 73194

IT IS OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH QUALITY SERVICE AND FAIR ADMINISTRATION


