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TAX POLICY DIVISION
DAWN CASH, DIRECTOR

June 26, 2008

RE: LR -08 -023

Sales Tax Inquiry

MMISSION
PHONE ( 405) 521 -3133

FACSIMILE ( 405) 522-0063

You have inquired if the custom printed bags that you sell to a pharmacy are exempt

from sales tax. 

Our Response: 

Yes, these bags are exempt to retailers so long as they accompany the sale of tangible
personal property as outlined in Oklahoma Tax Commission rules 710:65 -13 -200
710:65 -19 -190 ( B) and 710: 65 -19 -256. I have attached copies of these rules for your
convenience. 

This response applies only to the circumstances discussed in your written request of
February 20, 2008. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter ruling may

be generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all
pertinent facts have been accurately and completely stated, and there has been no change
in applicable law. 

Sinc ely, 

i

Oklahoma Tax Commission

Marc Morrison

Tax Policy & Research Division
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