
L
TAX POLICY DIVISION
DAWN CASH, DIRECTOR

June 25, 2008

RE: LR -07 -241

Sales Tax Inquiry

Dear

PHONE ( 405) 521 -3133
FACSIMILE ( 405) 522.0063

You have inquired if the travel cards that begin with the numbers 4486 and have a

sixth digit of 2 are exempt from sales? 

Our response: 

Cards that have a sixth digit of 1, 2, 3, or 4 are to be individually - billed and are
subject to sales tax. Individually billed charges means, billed and paid by the federal
employee, and then reimbursed by the Federal Government. In order for the card to be

centrally - billed (directly billed to and paid by the Federal Government) and tax exempt, 
the sixth digit must be a 6, 7, 8, or 9. 

I have attached the appropriate information that is outlined in rule 710: 65 -13 -130 for
your convenience. It is also accessible on the GSA SmartPay card website
www.gsa.gov) and on the Oklahoma Tax Commission website ( oktax. state. ok.us). 

This response applies only to the circumstances discussed in your fax request of
November 29, 2007. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter ruling may

be generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all
pertinent facts have been accurately and completely stated, and there has been no change
in applicable law. 

Sincerely, 

Oklahoma Tax Commission

Marc Morrison

Tax Policy & Research Division

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD • OKLAHOMA CITY • OKLAHOMA 73194

IT IS OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH QUALITY SERVICE AND FAIR ADMINISTRATION


