
El 


TAX POLICY DIVISION
DAWN CASH, DIRECTOR

August 30, 2007

Re: Sales Tax Inquiry; LR -07 -101

Dear

lij' T I
PHONE ( 405) 521. 3133

FACSIMILE ( 405) 522 -0063

I am writing in response to your inquiry regarding the sales taxability of charges for the
rental of space on a cell tower. You indicated in your correspondence of July 6, 2007, that

typically a cell phone provider ... will rent space on a tower to place their antennae and

included in the rental is space in an adjoining small building to place their receiving/transmitting
equipment and provide for electricity and phone service. 

The rental of tower space does not constitute the sale of tangible personal property nor does it
fall within one of the other enumerated transactions subjected to sales tax pursuant to Section
1354 of Title 68. 

This response applies only to the circumstances discussed in your request of July 6, 2007. 
Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter ruling may be generally relied upon only

by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been accurately and
completely stated, and there has been no change in applicable law. 

Sincerely, 

OKLAHOMA TAX COMMISSION

Christy J. Caesar
Tax Policy Analyst

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD • OKLAHOMA CITY 0 OKLAHOMA 73194

IT IS OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH QUALITY SERVICE AND FAIR ADMINISTRATION


