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May 25, 2006

Re: Our File Number LR-06-008; Sales tax on the value of trade-ins

This is in response to your inquiry on the subject referenced above.

In Oklahoma, sales tax is due on the total gross receipts of the sale without any deduction
for the value of the property traded in. In the example in your letter, for the sale of a product for
a price of $10,000, with a trade in of a like product for $3,000, the sales tax would be due on
$10,000. Please refer to Oklahoma Tax Commission rule 710:65-1-9, especially sub-section (d),
paragraph (1). A copy is enclosed.

This response applies only to the circumstances set out in your request of October 27,
2005. Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling may be generally relied
upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been
accurately and completely stated, and that there has been no change in applicable law.

If I can be of further assistance, please feel free to contact me.

Sincerely,
OKLAHOMA TAX COMMISSION

N N\w

Michael G. Pillow
Tax Policy Analyst

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD ¢ OKLAHOMA CITY o OKLAHOMA 73194
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