
TAX POLICY AND RESEARCH DIVISION
TONY MASTIN, DIRECTOR

November 16, 2005

PHONE ( 405) 521 -3133
FACSIMILE ( 405) 522 -0063

RE: Our File Number LR -05 -195; Exemption for 100 % Disabled Veterans

Dear

This is in response to your request for guidance on the sales tax exemption
certificates for Disabled Veterans. I have listed your questions below followed by our
response. 

What does this cover? Is it for personal use only? 

Our Response: The sales tax exemption permit for 100 % Disabled Veterans is valid for

purchases of tangible personal property and services up to $25, 000 limit per person. You
should keep documentation that shows that the card was presented at the time of sale. 

Can they use it for construction materials? Personal or Commercial? 

Our Response: Same as the above. 

Can they have someone else buy materials for them, as in agent status? 

Our Response: Yes, a spouse or veterans representative is allowed to purchase tax

exempt on behalf of the 100% disabled veterans by showing the Sales Tax Exemption
Card that was issued to the veteran. However, a contractor may not purchase tangible
personal property or services to perform a contract exempt from sales tax under the
exemption provided the 100 % disabled veteran. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of
November 10, 2005. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling
may be generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all
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pertinent facts have been accurately and completely stated, and that there has been no
change in applicable law. If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

Sincerely, 

r nda JSu livan

Tax Policy Analyst


