
TAX POLICY AND RESEARCH DIVISION
TONY MASTIN, DIRECTOR

December 5, 2005

PHONE ( 405) 521 -3133
FACSIMILE ( 405) 522 -0063

Re: Our File Number LR -05 -194; Tax status of University clubs and
organizations fundraising activities

Dear

This is in response to your request wherein you asked if various clubs and

organizations that are controlled by faculty and /or
students are required to collect and pay sales tax on fund raising activities. 

Please be advised that the Sales Tax Code does not appear to exempt booster
clubs, departmental clubs or other clubs associated with Members ( universities or

colleges) of the Oklahoma system of higher education. Therefore sales that are controlled
by faculty and /or students for the various clubs and organization described above are
subject to sales tax on fund raising activities. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of
November 22, 2005. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling
may be generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all
pertinent facts have been accurately and completely stated, and that there has been no
change in applicable law. If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

incerely, 

renda J. SL livan

Tax Policy Analyst

cc: Dave Francis, Taxpayer Assistance Division
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