
September 29, 2006

Re: Oklahoma Sales Tax on Lifeline Customers; Our File No. LR -05 -191

Dear

I am writing in response to your correspondence addressed to Mr. Mastin requesting
confirmation that your client is correctly calculating sales tax on charges to its
customers for telephone services. 

It is my understanding from the information provided that your client bills its
customers only for the service —in the example provided a $ 1. 00 charge. In addition to the

charge for the service, applicable taxes, fees, and surcharges are detailed on the customer' s

bill. State and local sales taxes are only calculated on the $ 1. 00 charge for the service. No

Oklahoma Lifeline Fund credits are reflected on the customer' s bill. Therefore, your

client' s sales tax treatment of charges for telephone service to its Lifeline customers is
correct. 

This response applies only to the circumstances discussed in your request of September
27, 2005. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter ruling may be generally
relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have
been accurately and completely stated, and there has been no change in applicable law. 

Sincerely, 

OKLAHOMA TAX COMMISSION

Christy J. Caesar
Tax Policy Analyst


