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TAX POLICY AND RESEARCH DIVISION
TONY MASTIN, DIRECTOR

August 16, 2004

Re: Our File Number LR-04-165; Sale Tax on sales of camping and recreational vehicles
sites.
Dear

This is in response to your inquiry concerning whether the sale of the use of camping and
recreational vehicles sites is subject to sales tax.

The charge for the use of camping and recreational vehicle sites is not subject to sales tax
since it is not one of the transactions which is specifically listed in the Sales Tax Code as being
taxable.

However, the charges for parking in a parking lot by cars, trucks, recreational vehicles or
other motor vehicles, that does not involve the use of a campsite, is subject to sales tax since it is
specifically listed in the Sales Tax Code as being taxable at 68 O.S. Section 1354(7).

This response applies only to the circumstances set out in your request of August 11,
2004. Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling may be generally relied
upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been
accurately and completely stated, and that there has been no change in applicable law.

If I can be of further assistance, please feel free to contact me.

Sincerely,
OKLAHOMA TAX COMMISSION

I

Michael G. Pillow
Tax Policy Analyst

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD ¢ OKLAHOMA CITY ¢ OKLAHOMA 73194
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