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Re:  Our File Number LR-04-144; Taxability of Optional Software training

Dear

This is in response to your request for a ruling regarding the taxability of optional
software training as it pertains to the questions listed in your correspondence.

According to Commission Rule 710:65-19-52 subsection (d) (3),“If the contract is
optional and provides only maintenance agreement support services, the contract is not
taxable”. Also, subsection (e) states that “written training materials are taxable, although
the training services themselves are not.” Please find a copy of the above rule enclosed in
its entirety.

Therefore, the optional software training that is described in questions 1, 2, and 3
1s not taxable when separately stated on the invoice.

This response applies only to the circumstances set out in your request of June 29,
2004. Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling may be generally
relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have
been accurately and completely stated, and that there has been no change in applicable
law. If I can be of further assistance, please feel free to contact me.

%noerely,
renda J. Su lign % o

Tax Policy Analyst
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