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TAX POLICY AND RESEARCH DIVISION
TONY MASTIN, DIRECTOR

MMISSION
PHONE ( 405) 521 -3133

FACSIMILE ( 405) 522 -0063

Re: Our File Number LR -04 -038; Tax status of software program called

Dear

This is in response to your inquiry for an opinion as to whether
should charge Oklahoma sales tax on the sale of its software program called "

to customers in Oklahoma. I have scanned your fact scenario into this letter, 

followed by our response. 

Our scenario is as follows: 

is a software company located in Houston, TX. We developed
and provide a software program called to various clients around

the world. Our software is internet -based and resides on either our customers' 

servers or on servers. Customers purchase a license to use the

software. 

We will begin providing service to an Oklahoma based company ( "Customer "). 

The software will reside on Customer's servers located in Oklahoma. All

software is transferred by via the internet to Customer's servers. 
Customer will pay a monthly service fee to use the software. This
fee is based on the number of sites using the software (with a monthly minimum
fee regardless of the number of sites). 

The software that is providing to Customer was implemented to fit
their business process. While the underlying technology has been and will be
used by other customers, the graphical user interface and business rules

embedded in the software apply only to Customer. The graphical user interface
and business rules, which represent the majority of the work done by

for this particular customer, cannot be used by other customers." 
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Based on the information set out in your letter, software, "

is described as custom computer software and would fall in the category of
Commission Rule 710: 65 -19 -52 ( g) and is not subject to tax. Additionally, Tax

Commission Rule 710: 65 -19 -156 ( b) ( 5) specifically provides an exemption from the
levy of sales tax for " Sales of prewritten computer software that is delivered

electronically ". See copies of both rules enclosed as amended. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of March
1, 2004. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be
generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent
facts have been accurately and completely stated, and that there has been no change in
applicable law. If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

Sincerely, 

Brenda J. Sullivan

Tax Policy Analyst

Enclosure


