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RE: Our File Number LR -04 -028; Taxability of Janitorial Services

Dear

Please be advised that Janitorial Services is not a service on which sales tax is

levied in Oklahoma. However, persons engaged in selling these services are classified as
consumers /users and should pay sales or use tax on materials, supplies and equipment
purchased for use in their business. Please see enclosed Commission Rule 710: 65 -1 - 7. 

Therefore, you should only charge sales tax on the rental items, i.e. dust mops, 
towels, aprons, uniforms, and etc. See Commission Rule 710: 65 -1 - 11. Additionally, see
subsection ( c) of the above rule for computation of the tax, if your company clean the
items for rental as a service to its customers. 

Further, if you were to remove tangible personal property, which was purchased
tax exempt for the rental aspect of your business, to fulfill your janitorial services, sales

tax would be due on the items removed as withdrawals from stock. Commission Rule

71: 65 -1 - 7 ( 2) Withdrawals from stock. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of
February 2004. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be
generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent
facts have been accurately and completely stated, and that there has been no change in
applicable law. If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

Sincerely

Brenda J. Sullivan

Tax Policy Analyst

Enclosure
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