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TONY MASTIN, DIRECTOR

April 2, 2004

Re: Our File Number LR-04-010; Sales tax on the sale of video tapes

Dear .

This is in response to your inquiry concerning the charging of sales tax on the sale of
tapes that you have produced. The separately stated price of the tape, is the cost on which sales
tax is to be charged.

If you produce tapes for a funeral home, you would not be required to charge sales tax on
the selling price of the tapes since it is buying them for resale to the family. You should obtain a
statement from the funeral home that it is buying the tapes for resale and also get a copy of the
funeral home’s sales tax permit. Oklahoma Tax Commission Rule 710:65-7-8 which covers the
documentation required to support exempting “sales for resale” is enclosed.

This response applies only to the circumstances set out in your request of January 12,
2004. Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling may be generally relied
upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been
accurately and completely stated, and that there has been no change in applicable law.

If I can be of further assistance, please feel free to contact me.

Sincerely,
OKLAHOMA TAX COMMISSION
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Michael G. Pillow
Tax Policy Analyst

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD ¢ OKLAHOMA CITY ¢ OKLAHOMA 73194
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