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TAX POLICY AND RESEARCH DIVISION PHONE (405) 521-3133
TONY MASTIN, DIRECTOR FACSIMILE (405) 522-0063

July 30, 2003

Re: Our File Number LR-03-122; Sales for Resale to Texas Vendors

Dear

This is in response to your inquiry concerning whether or not a “Texas company” may
use their “Texas resale number” to make “tax exempt purchases for materials sold in Oklahoma”.

If the materials sold are delivered in Oklahoma to the customers of the “Texas company”
then the “Texas Company” must hold an Oklahoma Sales Tax Permit in order to make purchases
in Oklahoma exempt from sales tax for resale.

Oklahoma Tax Commission Rules 710:65-13-200 and 710:65-15-1 which relate to sales
for resale and to sales in interstate commerce are attached.

This response applies only to the circumstances set out in your request of June 24, 2003.
Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling may be generally relied upon
only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been accurately and
completely stated, and that there has been no change in applicable law.

If I can be of further assistance, please feel free to contact me.

Sincerely,
OKLAHOMA TAX COMMISSION

Michael G. Pillow
Tax Policy Analyst

o 2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD ¢ OKLAHOMA CITY o OKLAHOMA 73194 .

IT 1S OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH QUALITY SERVICE AND FAIR ADHINISTRATION




