
OKLAHOMA' TAx COMMISSION
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TONY MASTIN, DIRECTOR FACSIMILE ( 405) 522-0063

February 26, 2003

Re: Our File Number LR -03 -046; Exemption from Sales Tax

This is in response to your inquiry in which you asked the following questions: 

1. Is a sales tax permit holder who purchases items in Arkansas for resale in Oklahoma
exempt from sales tax in Arkansas? 

2. If yes, then does delivery or pick -up make a difference in charging a tax? 

I spoke with the Arkansas Department of Finance and Administration, the agency that
administers Arkansas' sales tax. I was told that an Oklahoma sales tax permit holder may make
purchases, in Arkansas, for resale, based on holding an Oklahoma sales tax permit. I was told it did
not matter whether the Oklahoma permit holder went to Arkansas to pick up the goods being
purchased or had them delivered into Oklahoma, so long as the items purchased were for resale and
the permit was valid. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of February 13, 2003. 
Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be generally relied upon only by
the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been accurately and completely
stated, and that there has been no change in applicable law. 

If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

Sincerely, 
OKLAHOMA TAX COMMISSION

Michael G. Pillow

Tax Policy Analyst

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD • OKLAHOMA CITY • OKLAHOMA 73194

IT IS OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH QUALITY SERVICE AND FAIR ADMINISTRATION


