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Re: Our File Number LR -02- 175A; 

Sales tax on the provision of billboard advertising services and on the materials
used in providing those services. 

Dear

This is in response to your inquiry dated November 11, which was in response to my
letter dated November 5, 2002. 

Based on your letters and on my telephone conversation with of your
company, is engaged in the business of providing billboard advertising
services. As such, it is the taxable consumer/user of the property that it uses to provide those
services. It should not hold an Oklahoma sales tax permit. Instead, it should pay sales or use tax
on all of its purchases. 

The service of providing billboard advertising services in Oklahoma is not subject to
sales tax. 

If sells the structure and/ or the advertising material to
in Mississippi, and the items sold are delivered by common carrier to Oklahoma, use

tax is due. If has any sales in which it installs the signs in Oklahoma it is required
to collect the use tax from on all sales subject to use tax and remit it to

Oklahoma. 

If delivers the items sold into Oklahoma on its own vehicles or
has its employees install them, sales tax is due and company is required to charge
sales tax on the gross receipts of the sale. 

Please disregard my letter of November 5th, since it was based on a misunderstanding of
the actual terms of the transactions that enters into. 
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This response applies only to the circumstances set out in your request of November 11, 
2002. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be generally relied
upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been
accurately and completely stated, and that there has been no change in applicable law. 

If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

cc: 

Sincerely, 
OKLAHOMA TAX COMMISSION

ichael G. Pillow

Tax Policy Analyst
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