OKLAHOMA TAX COMMISSION

B
TAX POLICY AND RESEARCH DIvision PHONE (405) 521-3133
TONY MASTIN, DIRECTOR FACSIMILE (405) 522-0053

September 26, 2002

Re:  Our File Number LR-02-157; Taxability of instructional brochure

Dear

This is in response to your inquiry wherein you asked if you would be able to
purchase tax exempt, the printing of the instructional brochure that you package and sell
and pay tax on the portion that would be given away.

Please be advised that you may purchase the instructional brochures that are
packaged and sold exempt from tax as a sale for resale. The portion withdrawn from
inventory that are given away are subject to sales tax on the “sales value”. Enclosed are
copies of Commission Rule 710:65-1-2 for “Sales value” and 710:65-3-4 explaining
“Contents of monthly sales report”.

This response applies only to the circumstances set out in your request of August
13, 2002. Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling may be
generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent
facts have been accurately and completely stated, and that there has been no change in
applicable law. If I can be of further assistance, please feel free to contact me.

Sincerely,

Brenda J. Sullivan
Tax Policy Analyst
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