
August 29, 2002

Re: Our File Number LR -02- 148; Taxability of bottled water

Dear

This is in response to your request for an administrative ruling regarding
Oklahoma sales and use tax treatment of bottled water sales. 

Section 1354 ( 1) of Title 68 of the Oklahoma Statutes specifically levies a sales
tax " upon all sales, not otherwise exempted in the Oklahoma Sales Tax Code. Please be

advised that all of the bottled water sales which are made in accordance with the fact

situations set out in your letter are subject to the levy of Oklahoma Sales Tax and any
applicable local sales taxes. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of August
13, 2002. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be
generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent
facts have been accurately and completely stated, and that there has been no change in
applicable law. If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

Sincerely, 

Brenda J. Sullivan

Tax Policy Analyst
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