
MMISSION
TAX POLICY AND RESEARCH DIVISION
TONY MASTIN, DIRECTOR

August 15, 2002

PHONE ( 405) 521- 3133
FACSIMILE ( 405) 522-0063

Re: Our File Number LR -02- 147; Sales Tax on the Gross Receipts from Car Washes

Dear

This is in response to your inquiry in which you ask, " Is a car wash that has open bays

wand type) and drive through bays required to collect and remit sales taxes to the state on these
services?" 

The gross receipts from the business of providing open bay ( wand type) and drive

through car washes is not subject to sales tax. It is not one of the services that is subject to sales

tax in Oklahoma. A copy of the levying statute ( 68 O. S. Section 1354), for sales tax is enclosed. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of August 14, 
2002. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be generally relied
upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been
accurately and completely stated, and that there has been no change in applicable law. 

If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

Sincerely, 
OKLAHOMA TAX COMMISSION
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Michael G. Pillow

Tax Policy Analyst

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD • OKLAHOMA CITY • OKLAHOMA 73194

IT IS OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH QUALITY SERVICE AND FAIR ADMINISTRATION


