TAX POLICY AND RESEARCH DIVISION
TONY MASTIN, DIRECTOR

X COMMISSION

PHONE (405) 521 3133
FACSIMILE (405) 522-0063

May 21, 2002

Re:  Our File Number LR-02-067; Sales tax on charges for “box fees”.
Dear

This is in response to your inquiry concerning the need to charge sales tax on a $5.00 fee
you charge your customers each month. If the “box fee” you charge each month is for the rental
of a box, it is subject to both state and local sales taxes.

This response applies only to the circumstances set out in your request of May 3, 2002.
Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling may be generally relied upon
only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been accurately and
completely stated, and that there has been no change in applicable law.

If I can be of further assistance, please feel free to contact me.

Sincerely,
OKLAH OMA TAX COMMISSION

N M

Mlchael G. Pillow
Tax Policy Analyst

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD ¢ OKLAHOMA CITY  OKLAHOMA 73194
IT IS OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH QUALITY SERVICE AND FAIR ADMINISTRATION




