
April 24, 2002

Re: Sales tax on the purchases of ready mix concrete by at the plant work site
Our file Number LR -02- 042

Dear

This is in response to your inquiry concerning the subject referenced above. 

The " Uniform Sales and Use Tax Certificate--Multijurisdiction" that has been

given to you by is valid for exempting your sales of ready mix concrete
to them for the plant project. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of April
17, 2002. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be
generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent
facts have been accurately and completely stated, and that there has been no change in
applicable law. 

If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

Sincerely, 
OKLAHOMA TAX COMMISSION

Michael G. Pillow

Tax Policy Analyst

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD • OKLAHOMA CITY • OKLAHOMA 73194

IT IS OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH QUALITY SERVICE AND FAIR ADMINISTRATION


