OKLAHOMA TAX COMMISSION

TAX POLICY AND RESEARCH DIVISION s I PHONE (405) 521 3133
TONY MASTIN, DIRECTOR S T . FACSIMILE (405) 522-0063

December 11, 2001

Re:  Our file Number LR -01-182; Use tax on the purchase of medical supplies.
Dear
This is in response to your inquiry concerning the subject referenced above.

Medical supplies used by your company's employees to perform physical
examinations are subject to use tax when they are purchased outside Oklahoma and are
brought into Oklahoma for use.

A registration packet, copies of the sales and use tax rules, local sales and use tax
rate charts and use tax reporting forms have been sent to you separately.

This response applies only to the circumstances set out in your request of
November 6, 2001. Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling may
be generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all
pertinent facts have been accurately and completely stated, and that there has been no
change in applicable law.

If I can be of further assistance, please feel free to contact me.

Sincerely,
OKLAHOMA TAX COMMISSION

DRTUURNE

Mlchael G. Pillow
Tax Policy Analyst
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