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October 29, 2001

Re: Our file Number LR -01- 168; Sales Tax on sales to a contractor with the
Department of the Army. 

Dear

This is in response to your inquiry concerning the subject referenced above. 

Your have forwarded with your letter, a copy of a letter dated November 9, 1998
written by a contracting officer concerning a contract with the Department of the Army. 
Although the letter states that the material purchased under the contract mentioned in the
letter will become the property of the U.S. Government and should therefore be purchased
tax exempt, it is not clear that that is in fact the case. 

As set out in Oklahoma Tax Commission rule 710: 65- 13- 130, unless the goods are
sold so that title immediately transfers from your company to the federal government, instead
of to the contractor, the sale is taxable. Therefore based on the information so far presented, 
your sale to is subject to sales tax. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of October 22, 
2001. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be generally
relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have
been accurately and completely stated, and that there has been no change in applicable law. 

If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

Sincerely, 
OKLAHOMA TAX CO MISSION

Michael G. Pillow

Tax Policy Analyst

250) NORTH LINCOLN BOULEVARD • OKLAHOMA Cin • OKLAHOMA 73194
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