
OKLAHOMA TAx COMMISSION
TO POLICY AND RESEARCH DIvISION PHONE ( 405) 521- 3133
TONT MASnN, DIRECTOR FACSIMILE ( 405) 522-0063

October 11, 2001

Re: Our file Number LR -01- 158; Qualification for reimbursement pursuant to the
Oklahoma Safe Playground Surfaces Act. 

Dear

This is in response to your inquiry in which you ask if the applicant for
reimbursement is going to be required to have had the qualifying playground surface installed
before submitting an application for reimbursement. 

The answer is yes, the playground must be installed before the Oklahoma Tax
Commission may accept a application for reimbursement since the statutes provide for the
reimbursement of "purchasing and installing eligible playground surfacing material". 

A copy of the draft version of the rules that will be presented to the Commission next
week is enclosed. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of October 8, 
2001. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be generally
relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have
been accurately and completely stated, and that there has been no change in applicable law. 

If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

Sincerely, 
OKLAHOMA TAX COMMISSION

Michael G. Pillow

Tax Policy Analyst

Enclosure
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