
OKLAHOMA TAx COMMISSION
TAX POLICY AND RESEARCH DIVISION PHONE ( 405) 521- 3133
TONY MASTIN, DIRECTOR FACSIMILE ( 405) 522-0063

September 14, 2001

Re: Our file Number LR -01- 139; Sales Tax on the sale of Audio CD' s or tapes. 

Dear

This is in response to your inquiry concerning the sales tax due on the sale of .Audio
CD' s and tapes. 

In the fact situation you have presented, you state that the recording facilities are
operated only by an employee of your client. The charge for the recording session is
figured at the rate of an hour. An audio CD or a tape is given to the customer at the
end of the session. 

The questions you ask and our responses are: 

I. What part, if any of the amount charged would be subject to sales tax? 

Response: The entire charge would be subject to sales tax. 

2. Would it matter if the CD or Tape was invoiced separately, instead of included
as a " de minimis" benefit? 

Response: The entire transaction is subject to sales tax, regardless of the
method of invoicing. 

3. Would the treatment change if the customer supplied his own audio CD or tape'' 

Response: Since your client Nrould not be selling a ( J) or tape, the charge

would not be subject to sales tax. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of
September 7, 2001. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may
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be generally relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent
facts have been accurately and completely stated, and that there has been no cham4e in
applicable law. 

If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

Sincerely, 

OKLAHOMA f4X COMMISSION
A` \ 

Michael G. Pillow

Tex Policy Analyst


