OKLAHOMA TAX COMMISSION

TAX PoLICY AND RESEARCH DIVISION PHONE (405) 521-31 33
TONY MASTIN, DIRECTOR FACSIMILE (405) 522-0063

August 9, 2001

Re: Our file number LR — 01-113; Documentation in lieu of a resale certificate for
resale or non-profit status

Dear

This is in response to your recent e-mail, wherein you asked if your company may
accept a Purchase Order from its customer in lieu of a resale certificate for sales for resale
or for a non-profit status. Please note Oklahoma Tax Commission Rule OAC 710:65-7-6
"Vendor's relief from liability and duty to collect sales tax" which contains the
requirements to establish "properly completed documentation certified by the Tax
Commission". Also, note Commission Rule 710:65-7-8 Vendors’ responsibility - sales
for resale and Rule 710:65-7-15 Vendors’ responsibility - sales to entities within other
specific statutory exemptions. Copies are enclosed.

If T can be of further assistance, please feel free to contact me.

This response applies only to the circumstances set out in your request of July 23,
2001. Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling may be generally
relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have
been accurately and completely stated, and that there has been no change in applicable

law. IfI can be of further assistance, please feel free to contact me.

Sincerely

Brenda J. Sullivan
Tax Policy Analyst

Enclosure
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