
Re: Our file Number LR -01-- 769 Sales tax due on the lease or rental of modular
office buildings. 

Dear

This is in response to your inquiry concerning your company' s responsibility for
charging sales tax on its Oklahoma sales. 

Your company would be classified as a vendor in Oklahoma and would be required
to obtain a sales tax permit. It would be required to charge sales tax based on the location

that your customer takes possession of the modular office building. Since you charge for

delivery and for set up, it would appear that the point of sale for the application of sales tax
would be the delivery location and the tax to be charged would be the state tax of 4. 5% plus

any city or county tax due at that point. I have enclosed a list of the tax rates for both cities

and counties in Oklahoma. Sales tax should not be charged on the separately stated charges
for delivery and setup. 

I have sent an application form for a sales tax permit under separate cover. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of February
19, 2001. Pursuant to Commission Rule 710: 1- 3- 73( e), this Letter Ruling may be generally
relied upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have
been accurately and completely stated, and that there has been no change in applicable law. 

If I can be of further assistance, please feel free to contact me. 

Sincerely, 
OKLAHOMA TAX CO 1IISSION

Mic\' el \G. 1' ow , 

Tax Policy Analyst

2501 NORTH LINCOLN BOULEVARD ® OKLAHOMA CITY ® OKLAHOMA 73194

IT IS OUR MISSION TO SERVE THE PEOPLE OF OKLAHOMA BY PROMOTING TAX COMPLIANCE THROUGH QUALITY SERVICE AND FAIR ADMINISTRATION


