
Re: Our File Number LR- 00 -50; Sales taxability of billboard signs

Dear

Please be advised that Section 1354( J) of Title 68 specifically levies a sales tax upon
advertising of all kinds, types and character, including any and all devices used for advertising
purposes except those specifically exempt pursuant to the provision of Section 1357 of Title 68. 

Section 1357 ( 4) of Title 68, exempts from this levy of sales tax, sales of advertising space in
newspapers, periodicals, and billboard advertising service, and any advertising through the
electronic media, including radio, television and cable television. Also see Commission Rule

710:65 -13 -1. 

Therefore, the sales of billboard signs are subject to sales tax. 

Please find enclosed a copy of Commission Rule 710: 65 -13 - 1 titled Exemption for
advertising through the internet, newspapers, periodicals, billboards, and electronic

broadcast media. If I can be of further assistance, please contact me. 

This response applies only to the circumstances set out in your request of February 24, 
2000 and may not be relied upon by any entity other than the addressee. In the event of any
change in the facts surrounding the transaction described, this letter ruling would no longer be
applicable. You are further advised that subsequent statutory or administrative rule changes or
judicial construction of the statutes or rules upon which this advice is based may yield a different
result from that which is expressed here. 

Sincerely, 

Brenda J. Sullivan

Tax Policy Analyst

Enclosures
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